Aantal paginaviews:

vrijdag 1 mei 2015

Dag 4 en 5 bosklassen

Nog een overzichtje van de laatste twee dagen op bosklassen.

"Donderdag hebben we een leuke dag gehad. In de namiddag hebben we gerappeld, geklommen en op de apenbrug gegaan. 's Avonds hebben we een party en ook een leuke quiz gehad. Vandaag hebben we langer mogen slapen. Het was een topvakantie met de vrienden, juffen en meesters."
Kyano

"Gisteren hebben we nog super lang gefeest. 't Was top! Vanochtend mochten we later opstaan. Er was ook geen ochtendgymnastiek, alleen dat maakte de dag al leuk. We hebben ook nog lekker ontbeten en dan de valiezen gemaakt. Daarna mochten we alleen in Durbuy rondlopen en shoppen. Iedereen heeft souvenirs, drank en snoep voor op de bus gekocht. Nu moeten we middageten."
Femke en Kelsey

Ondertussen zitten de bosklassen er alweer op. Iedereen heeft er met volle teugen van genoten. Het was een weekje vol leuke herinneringen.
Enkele bevindingen van de leerlingen zijn:

"Iedereen miste mama's en papa's, opa's en oma's... We maakten er super leuke dagen van: we shopten, kajakten, rappelden, klommen..." Kirsten en Inez

"Het leukste vond ik dat er geen ruzie was, dat we veel kinderen leerden kennen en dat we samen gespeeld hebben." Colin

"In vier woorden: het was SUPER, LEUK, TOF en SPORTIEF." Robbe

"Het was super tof, we hebben veel activiteiten gedaan en veel gewandeld. Ik miste mama wel, maar de donderdag was er een super leuk feestje. Het eten was super lekker." Shauna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten